Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Magyar Péter: „Ez az orbáni hatalomgyárnak a Waterlooja, a vég kezdete”


Kipukkadt a propaganda narancssárga lufija – így értékelte Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke a választásokat. Szerinte egy korszak lezárult, és elkezdődött a NER végének kezdete. Magyar Péter gratulált a legalább hét EP-képviselőjének és a tíz budapesti közgyűlésben mandátumot szerző politikusának.

„Köszönöm ennek a sok ezer aktivistának, önkéntesnek, akik éjjel-nappal dolgoztak ingyen és bérmentve. Nélkülük ez nem sikerülhetett volna” – mondta Magyar Péter, aki a legnagyobb és legerősebb ellenzéki párt vezetőjének titulálta magát. Elmondta: elkezdik tégláról téglára lebontani a NER-t és újjáépíteni az országot.

„Ami látszik, az az, hogy ez az orbáni hatalomgyár Waterlooja, a vég kezdete. Szeretnék gratulálni a legalább tíz megválasztott budapesti közgyűlési képviselőnknek és a legalább hét EP-képviselőnknek. És innen is szeretnék gratulálni a Tisza Párt megválasztott polgármesterének, Illés Gergőnek Jászapátiban, akinek Pócs János fiát, ifj. Pócs Jánost sikerült kenterbe vernie. Hogy egy klasszikust idézzek: van mire szerénynek lennünk”

– mondta a párt alelnöke, aki azt kérte a hallgatóságától: legyenek büszkék magukra.

„Ami itt történt, az politikai földindulás, bárhogyan is csűrik-csavarják. Mi történt itt az elmúlt két hónapban? Szembeállt egymással a hazugság és az igazság, a propaganda és a tiszta beszéd, a korrupció és a tiszta közélet, a türk tanács és Európa.”

Kifejtette: lehet olyan politikát folytatni helyi szinten, országos szinten és uniós szinten is, amely valóban a magyar emberekért dolgozik, amely nem kifizetőhelynek tekinti az országgyűlési, az önkormányzati és uniós pozíciókat.

„Ígérem nektek, hogy a Tisza Párt ilyen erő lesz. Kiderült a mai választásokon, hogy a következő országgyűlési választásokon egy, de egy igen potens kihívója van a NER-nek: a Tisza Párt”

– mondta Magyar Péter, aki azzal zárta beszédét: Magyarország nem a Döbrögik országa.

  • 16x9 Image

    Báthory Róbert

    Báthory Róbert a magyarországi Szabad Európa szenior oknyomozó újságírója. Tizenhét éve dolgozik a médiában, ebből tíz évet a legnagyobb televíziók – az RTL Klub, a TV2, a Hír TV és az MTV – hír- és hírháttérműsorainál mint riporter, szerkesztő, illetve felelős szerkesztő. Ezt megelőzően a Kossuth rádió és a Rádió C munkatársa volt. 

Maradjon velünk!

  • Szabad Európa a mobilján: töltse le ingyenes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

A stabil mobilkapcsolat érdekében a weboldal egyes funkciói az applikációban csak korlátozottan érhetők el.

XS
SM
MD
LG