Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek
Orbán Viktor miniszterelnök és a fideszesek a színpadon ünneplik választási győzelmüket a budapesti Duna-parti Bálna épületében 2022. április 3-án
Orbán Viktor miniszterelnök és a fideszesek a színpadon ünneplik választási győzelmüket a budapesti Duna-parti Bálna épületében 2022. április 3-án

Elsöprő Fidesz-győzelem, parlamentben a Mi Hazánk. Mi a következő napok forgatókönyve?

A Fidesz–KDNP kétharmaddal nyerte a 2022-es választásokat. Simán bejutott a Mi Hazánk, a bejutás közelébe se került a Kétfarkú Kutya Párt. Orbán Viktor szerint mindenki összefogott ellenük az ukrán elnöktől „a nemzetközi erőközpontokig”. Márki-Zay Péter elismerte a vereséget.

23:07 2022.04.03.

Budapesten Hajnal Miklós és Fürjes Balázs között még nem lefutott a verseny

75,31 százalékos feldolgozottságnál az ellenzéki Hajnal Miklós vezet, de még fordulhat a kocka.

23:03 2022.04.03.

Orbán Viktor győzelmi beszéde: „Akkor nyertünk a legjobban, amikor mindenki összeállt ellenünk”

Egész jól nézünk ki, egyre jobban nézünk, talán sohasem néztünk ki olyan jól, mint ma este – kezdte beszédét Orbán Viktor.

Orbán Viktor a Fidesz budapesti eredményváróján tart győzelmi beszédet 2022. április 3-án
Orbán Viktor a Fidesz budapesti eredményváróján tart győzelmi beszédet 2022. április 3-án

Az ötödik kormányát alakító Fidesz-elnök szerint hatalmas győzelmet arattak, akkorát, amely még a Holdról is látszódik, de Brüsszelből egészen biztosan.

„Külön köszöntöm a határon túlról figyelő magyarokat, köszönjük, hogy segítettek. Külön köszöntöm a kárpátaljai magyarokat, azt üzenem, tartsanak ki, mert az anyaország velük van. Ma este van is mire szerénynek lenni. Több mint százezer önkéntes dolgozott nekünk” – mondta Orbán Viktor, aki szerint már mindenhogy nyertek, de most nyertek a legnagyobbat.

„Akkor nyertünk a legjobban, amikor mindenki összeállt ellenünk. Ez a győzelem azt jelenti, hogy hiába a taktika, a cselszövés, a ravaszkodás, a végén mindig a szív győz. Magyarország mai győzelme a szív győzelme. Azért nyertünk, mert van egy közös szenvedélyünk, ami Magyarország” – mondta beszédében Orbán Viktor, aki nem felejtett el üzenni Soros Györgynek és Brüsszelnek sem.

„Óriási nemzetközi erőközpontok és szervezetek mozdultak meg velünk szemben, nekik is kell valamit mondanunk: kidobott pénz volt minden fillér, amit a magyarországi baloldalnak adtak. A magyar baloldal volt Gyuri bácsi legrosszabb befektetése, tizenkét éve csak viszi a pénzt” – üzente Orbán Viktor.

22:46 2022.04.03.

22:45 2022.04.03.

Lázár János legyőzte Márki-Zay Pétert

96,33 százalékos feldolgozottságnál Lázár János legyőzte Márki-Zay Pétert a választáson. Ez azt jelenti, hogy Lázár János marad Csongrád-Csanád megye 4-es választókerületének országgyűlési képviselője.

Lázár János a szavazatok 52,14 százalékát vagyis: 27.137 szavazatot kapott, míg Márki Zay Péter 39,86 százalékot, 20.745-en voksoltak rá.

Lázár János néhány nappal ezelőtt úgy nyilatkozott: Márki-Zay április 3-án estére politikai hulla lesz.

Továbbiak betöltése

XS
SM
MD
LG