Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Koronavírus: a járvány legfrissebb hírei itthonról és külföldről

Folyamatosan frissülő oldalunkon egy helyen találja a koronavírus-járvány legfrissebb híreit itthonról és külföldről. Összegyűjtjük a vírus terjedéséről, a fertőzöttek, betegek és halálesetek számáról, a védekezésről és oltóanyagokról szóló híreket.

  • A nyári visszaesés után ismét meredeken emelkedik az új fertőzöttek száma
  • Az európai országok sorra beutazási korlátozásokat léptetnek életbe
  • A fertőzés második hullámában a fiatalok nagyobb arányban kapják el a vírust, mint tavasszal
  • Az országok igyekeznek elkerülni az első hullám idején bevezetett általános lezárásokat, korlátozásokat a gazdaság működésének fenntartása érdekében
  • Legfrissebb híreinket minden reggel elolvashatja hírlevelünkben, melyre itt iratkozhat fel
11:28 2020.09.11.

KORLÁTOZÁSOK Országos zárlatot vezetnének be Izraelben a koronavírus okozta járványhelyzet miatt. A tervek szerint csak a létfontosságú munkahelyeken fognak dolgozni, a lakosok pedig csak 500 méterre hagyhatják el otthonaikat. A javaslatról vasárnap döntenek.

11:28 2020.09.11.

VÍRUSTAGADÓK Emberi életeket veszélyeztetnek a vírustagadók- állítja Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere. Mint fogalmazott: „A megkérdőjelezhető szakmaisággal, sok esetben anyagi érdekből nyilatkozók nem csupán a járványügyi védekezés sikerességét, de magyar emberek életét is veszélyeztetik”

11:28 2020.09.11.

KORONAVÍRUS A járvány Magyarországon: péntek reggel 718 új fertőzöttet jelentettek, elhunyt egy idős beteg, az aktív fertőzöttek száma 6264. 259 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 12-en vannak lélegeztetőgépen.

11:28 2020.09.11.

MAGYARORSZÁG Ingyenes lesz az influenza elleni oltás, hatósági árat vezetnek be a koronavírus-tesztre, és általános korlátozásokra nem kell számítani a járvány miatt – mondta péntek reggel az állami rádióban Orbán Viktor kormányfő. A miniszterelnök megemlítette, hogy csütörtök este telefonon beszélt Donald Trump amerikai elnökkel, de kézzelfogható részleteket nem árult el a megvitatott témákról.

Továbbiak betöltése

XS
SM
MD
LG