Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Mándi László: Mi leszünk a leghangosabb őrkutya Debrecenben


Mándi László
Mándi László

„Ki fogjuk követelni a debreceni városvezetéstől, hogy működjön az a környezeti ellenőrző rendszer, amit megígért. Ha bármilyen szabálytalanságot tapasztalunk az akkugyár építésénél, mi ott leszünk, ezt ígérhetem” – mondja Mándi László. A Momentum – több ellenzéki párttal együtt – őt jelölte debreceni polgármesternek, és bár nem nyert, azt mondja: ott lesz a városvezetés sarkában, és nem hagyja, hogy ellazsálják a munkát. A választási kudarc okairól kérdeztük őt a Szabadon riportjában. Most megnézhetik a teljes beszélgetést.

  • Papp László 2019-ben közel 62 százalékos eredményt ért el, most 48-at: ez erős visszaesés a támogatottságában, ami jórészt az akkugyártémának köszönhető.
  • Közös hiba, hogy nem lett Debrecenben teljes ellenzéki összefogás.
  • A Momentum csalódott, hogy nem sikerült áttörést elérnie Debrecenben.
  • Megjelent harmincezer új szavazó, amelynek nagy részét a Tisza Párt tudta megszólítani.
  • 16x9 Image

    Benyó Rita

    Benyó Rita a Szabad Európa újságírója. Két évtizede dolgozik politikai újságíróként. Pályáját az InfoRádióban kezdte, később a TV2, majd 2009 és 2011 között az MTV parlamenti és politikai tudósítójaként dolgozott. Ezt követően a Hír24 Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, majd az ATV Heti Napló című műsorának, illetve a Jelen című hetilapnak a riportere volt. A politika mellett kulturális és gasztronómiai témákkal is foglalkozik.

XS
SM
MD
LG