Akadálymentes mód

A legfrissebb hírek

Magyar Péter: Ne fotózzák le és ne adják el a szavazataikat


Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szavaz az európai parlamenti és helyhatósági választásokon Budapesten 2024. június 9-én
Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szavaz az európai parlamenti és helyhatósági választásokon Budapesten 2024. június 9-én

A Tisza Párt alelnöke Budán, a XII. kerületben szavazott. A voksolás után a sajtónak nyilatkozva minden magyar állampolgárt arra buzdított, hogy éljen szavazati jogával. Olyan eredményre számít, ami a Holdról talán nem fog látszani, de a Karmelitából biztosan.

Magyar Péter négy szavazólapot vett fel: az európai parlamentit, a polgármesterit, az önkormányzati jelöltit és a fővárosi listásat. Főpolgármesterre nem szavazott, mert nem tud választani a jelöltek között.

Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc a Tisza Párt alelnöke szerint az elmúlt húsz évben tönkretette az országot, amely mára az Európai Unió második legszegényebb és a legkorruptabb országa lett. Magyar Péter azt mondta: ezt a múltat le kell zárni, és kezdeni kell egy teljesen más jövőt a Tisza Párt jelöltjeivel, akik a világ legjobb egyetemein végeztek, nem pedig „korrupt, levitézlett képviselők.

A mai nap a demokrácia ünnepe, ne féljenek a szavazófülke magányában, ne fotózzák le és ne adják el a szavazataikat – kérte Magyar Péter, aki olyan eredményre számít, amely a Holdról talán nem fog látszani, de a Karmelitából biztosan.

  • 16x9 Image

    Fazekas Pálma

    Fazekas Pálma a Szabad Európa budapesti irodájának hírszerkesztője. Csaknem harminc éve dolgozik újságíróként, elsősorban hírek, hírműsorok szerkesztőjeként, hírszerkesztőségek vezetőjeként. A nyomtatott és az elektronikus sajtó szinte minden területén dolgozott, így a Kurírnál, az Interpress Magazinnál, a Magyar Rádióban, a Westelnél, a Magyar Televízióban, az InfoRádióban, az Origóban és az Infostartnál is.  

Maradjon velünk!

  • Szabad Európa a mobilján: töltse le ingyenes applikációnkat a Google Play vagy az Apple Store kínálatából!

A stabil mobilkapcsolat érdekében a weboldal egyes funkciói az applikációban csak korlátozottan érhetők el.

XS
SM
MD
LG